profielfotobna

“Sinds 1998 werk ik aan uiteenlopende opdrachten: nieuwbouw en grote verbouwingen van woonhuizen compleet met interieur, appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, ‘optoppen’ van bestaande gebouwen, enz, enz. De variatie in projecten vereist een omschakeling van denken, maar dat zie ik als een voordeel. Het houdt me scherp!” Een goed doordacht concept is onmisbaar voor een geslaagd project. Net zoals een goede samenwerking met de opdrachtgever. Pas dan kan een ontwerp tot in de juiste details worden uitgewerkt.

Innovatief denken, 3D ontwerpen én uitwerken tijdens het gehele bouwproces wordt volgens mij de toekomst. Met alle bouwpartijen werken aan één 3D model, het zogenaamde BIMMEN. Miscommunicatie en faalkosten worden dan zoveel mogelijk beperkt.

Het buro is aangesloten bij de Bond van Nederlandse architecten, de BNA; is lid van de BNA architectenwinkel én Christel Smeets is voorzitter van de stichting Stadslab Breda, dit alles om steeds op een andere manier bezig te zijn met architectuur en om de maatschappij liefhebber van architectuur, in de ruimste zin van het woord, te maken.

Tot snel! Gegroet Christel Smeets

banner1 banenr2 logo stadslab 2_twitter