Kleine uitbreiding, grote verandering

storimansmetz_001

Meer leefruimte creeren zowel binnen als buiten, was de vraag.

De keuken is standaard uitgebouwd bij deze huizen. Daar de bestaande achterpui slechts een paar jaar oud was hebben we besloten om de pui op dezelfde lijn te plaatsen als de achtergevel van de bestaande keuken. Daardoor werd het mogelijk om de keuken bij de achterkamer te betrekken en ontstond er ineens een woonkeuken!

Door de kamer en suitekasten weer in ere te herstellen is ontstaat er een af te sluiten voorkamer.

De bestaande garage is deels gesloopt zodat er ruimte vrij kwam voor een terras met avondzon.

En op de oprit, naast de woning, wordt een nieuwe berging gerealiseerd met een gevelbekleding van Western Red Cedar.

Binnenkort foto’s van het eindresultaat!

 

 



Reacties zijn gesloten.